Jogi nyilatkozat

A Simoteg Kft tájékoztatja Önt, hogy webshop oldalának megtekintése, böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

A Simoteg Kft Sentiment’s webshopjának tartalma és az alatta megjelenő termékek szerzői jogai a céget illetik meg. A Simoteg Kft előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a Sentiment’s webshop tartalmának egészét, vagy bármely részeit bármilyen formában reprodukálni, átruházni, terjeszteni vagy tárolni. A Simoteg Kft semmilyen természetű garanciát nem vállal a megjelenő webshop pontosságára, megbízhatóságára vagy tartalmára vonatkozóan.

A Simoteg Kft. fenntartja a jogot, hogy a Sentiment’s webshop oldalát bármikor felülírja. Nem garantálja, hogy a webshophoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz.

A Sentiment’s webshop oldalon megjelenő, védett névvel és logóval rendelkező cég neve és logója az adott cég védjegye.

A Simoteg Kft nem vállal felelősséget a szerver esetleges meghibásodásából, elérhetetlenné válásából, a Sentiment’s  webshop tartalmának harmadik fél általi megváltoztatásából származó károkért.

Az Ön által megadott adatokat harmadik fél részére kizárólag az Ön beleegyezésével adjuk ki, erről előzetes engedélyét kérjük.

0

Your Cart